Cerita Dewasa Bercumbu Dalam Kereta Mewah

cerita-dewasa-bercumbu-dalam-kereta-mewah

Cerita Dewasa Bercumbu Dalam Kereta Mewah

 cerita-dewasa-bercumbu-dalam-kereta-mewah

Cerita DewasaCerita HotCerita Seks TerbaruCerita Bokep Update semuanya kami perbarui setiap harinya bagi anda penikmat cerita seks bergambar tanpa sensor, dan kumpulan gambar hot yang kami upload untuk anda, dan ini cerita dari true2life.biz Cerita Dewasa Bercumbu Dalam Kereta Mewah

Cerita Dewasa -Nama Aku Julia.. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat
swasta.. di sini aku nak share pengalaman cerita aku main dengan bös aku
di dalam kereta.. hehehe.. bös aku ni india.. tapi hensem.. Kalau körang
nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan
bös aku ni.. hehehe..

Bös aku ni memang suke dengan aku.. banyak kali gak di cuba-cuba göda
aku masa kat bilik öfis dia.. kadang2 dia pura2 terpegang payudara aku,
kadang dia pura teraba punggung and peha aku.. biasalah.. aku ni kulit
putih gebu.. pakaian seksi, pakai skirt n kemeja ketat.. terjöjöl
payudara aku ke depan.. tu yang bös aku x böleh tahan.. hehehe..
aku selalu gak perhatikan adik bös aku yang dalam seluar tu.. membönjöl
je setiap masa.. pasti besar pada pemikiran aku.. hehehehe.. bila aku
masuk bilik bös, aku tengök adiknya tu gerak2 dalam seluar.. macam nak
terkeluar pun ade.. hehehehe.. bös aku ni, memang lama idamkan tubuh
aku.. aku je jual mahal.. x kan nak bagi free?? hehehehe

Nak jadikan cerita, 1 hari bös ajak aku tengök wayang masa waktu
lunch.. aku pun föllöw je.. örang nak belanja.. tapi bila sampai kat
tempat parking kereta, tiba2 bös kuarkan sesuatu dari pöket bajunya..
WöW!!! rantai emas.. cantik sangat.. bös suruh aku pusing kerana dia
nak tölöng pakaikan pada leher ku.. lepas bös dah pakaikan, tiba2 bös
aku peluk aku dari belakang dan kucup leherku dengan rakus.. tangannya
pula meraba2 payudara ku.. aku hanya diamkan diri dan memejam mata
menahan kesedapan.. bös membuka butang kemeje ku 1 per 1.. bös
tanggalkan kemeje ku dan cöli aku dari tubuh ku.. bös membaringkan
kurusi aku, terus hisab puting tetek aku.. aduh sakit sangat.. dia gigit n
sedut.. tp sedap.. sambil bös hisab tetek aku, dia buka kancing skirt aku
dan tanggalkan sekali dengan suar dalam aku.. rakus betul bös aku ni..
lepas tu dia masukkan jadi dia dalam lubang pantat aku..
aarrrrgggghhhh!!! sedapnya aku rasa.. bös masih hisap tetek aku.. kejab
kiri, kejab kanan.. jari dia pula bermain2 di lubang pantat aku..
aaarrrrrgggghhh!! aku mengerang.. x lama, aku rasa nak terkencing..
aaarrrrrrggggghhhhhhh!!! aku lepaskan air kepuasan aku.. abis basah
sit kereta.. bös aku bangunkan badan aku dan pusing badan dan aku
berbaring menghala kepintu kereta.. bös angkat punggung aku keatas
lututnya dan menjilat pantat aku.. aaarrrrgggghhh!!! sedapnya bös..
aku mengerang.. bös hisab n gigit biji aku tanpa ade belas kasihan.. aku
rasa sakit n pedih.. aku cuba menölak kepalanya, tapi tidak berdaya.. bös
jilat pantat aku dengan rakus.. aku rasa seperti telah datang kembali.. x
lama.. aaaarrrrggghhhh!!! aku klimaks lagi sekali..

Baca Selanjutnya Cerita Dewasa Bercumbu Dalam Kereta Mewah

Cerita Dewasa Bercumbu Dalam Kereta Mewah

Nikmati juga berbagai cerita hot terbaru yang siap untuk anda baca dalam bentuk artikel, dan gambar tanpa sensor, tentunya hot dan menarik untuk anda ikuti dari true2life.biz

Daftar Gratis Bos, Dapat Bonus Juga Lo...